Øko Lettrømme 10%fett
250ml
Rørosmeieriets lettrømme 10% er en lettere versjon av den prisbelønnede Røros Rømme. Det er kun 10% fett i denne rømmen, noe som gir den en frisk syrlig og lett smak. Den passer godt til dressing og dip, og gir fin syrlighet til smaksrike retter. Rømmen er laget på vårt helt spesielle vis, uten kunstig tilsetning, basert på norsk økologisk mjølk fra Midt-Norge og Østlandet. Lettrømmen får en tynnere konsistens som passer godt til dressing hvis du rører den skikkelig opp.
Varenummer: A1704 | EPD-nummer: 5363049 | GTIN: 07090006471921
Varenummer: A1704
EPD-nummer: 5363049
GTIN: 07090006471921
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
ØKologisk fløte og mjølkesyrekultur
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 493 kJ/ 119 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,50 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Meieriprodukter og egg |
Varenummer | A1704 |
EPD-nummer | 5363049 |
GTIN | 07090006471921 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.09.2019 |
Oppdatert dato | 03.09.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 50 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 28 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |