Øko Røros Hverdagshelt Salatost Ternet 2.2kg Spann
2,2 kg
Smakfull og proteinrik salatost laget på norsk økologisk melk. Kommer ternet i saltlake. Salatosten inneholder 24% protein og under 1% fett.
Varenummer: A1508 | EPD-nummer: 5697651 | GTIN: 07090006473208
Varenummer: A1508
EPD-nummer: 5697651
GTIN: 07090006473208
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Fersk ost (økologisk lavpasteurisert og ikke-homogenisert skummet mjølk, havsalt og mjølkesyrekultur) i saltlake (vann og havsalt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 460 kJ/ 108 kcal |
Fett | 0,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 24,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Meieriprodukter og egg |
Varenummer | A1508 |
EPD-nummer | 5697651 |
GTIN | 07090006473208 |
GTIN2 | 07090006473215 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.09.2021 |
Oppdatert dato | 03.09.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Ost/osteerstatninger |
Brick kode | Ost (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Hvis økologisk | Ja |
Type ost | Bearbeidet ost behandling |
Ostetype | Ost i lake |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |