Økologisk Cottage Cheese 2kg spann
2 kg
Mjølka behandles skånsomt helt frem til ferdig produkt. Produksjonen er skikkelig håndverk, osten skjæres og pakkes for hånd. Det gir ekstra smakfull ost med høy kvalitet.
Varenummer: 419 | EPD-nummer: 1957828 | GTIN: 07090006470153
Varenummer: 419
EPD-nummer: 1957828
GTIN: 07090006470153
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk, lavpasteurisert og ikke-homogenisert skummet mjølk, fløte, havsalt, mjølkesyrekultur og osteløpe (animalsk).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 455 kJ/ 108 kcal |
Fett | 4,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 3,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,90 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen melk og smørprodukter |
Varenummer | 419 |
EPD-nummer | 1957828 |
GTIN | 07090006470153 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.06.2013 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Melk/melkeerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |