Økologisk Gårdsmjølk fra Røros Lettmjølk lettmelk
1 liter
Her på Rørosmeieriet er vi opptatt av å foredle meieriprodukter så skånsomt som mulig. Nå har vi gleden av å tilby mjølk som ikke er homogenisert. På den måten beholder mjølka mer av sine naturlige egenskaper og smak. Mjølkefettet danner fløtelag på toppen av mjølka og gir en fyldig, rund og søt smaksopplevelse. Vend kartongen så fløten blander seg godt, drikk iskald og nyt!
Varenummer: A1105 | EPD-nummer: 5020722 | GTIN: 07090006470283
Varenummer: A1105
EPD-nummer: 5020722
GTIN: 07090006470283
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk lettmjølk fra Røros-traktene
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 189 kJ/ 45 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,10 g |
Vitamin B12 | 0,50 µg (20% *) |
Kalsium | 139,00 mg (17% *) |
Jod | 20,00 µg (13% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | A1105 |
EPD-nummer | 5020722 |
GTIN | 07090006470283 |
GTIN2 | 07090006472645 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.05.2017 |
Oppdatert dato | 21.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 17 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 9 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |