Økologisk lettmjølk 1,2% fett lettmelk
1 liter
Der graset gror sakte, blir mjølka ekstra god. I økologisk gårdsdrift får gress og urter høyt næringsinnhold og blir til smaksrikt, saftig fôr til kua. Mjølka behandles skånsomt helt frem til ferdig produkt. Det gir ekstra smakfull mjølk med høy kvalitet.
Varenummer: 102 | EPD-nummer: 2650711 | GTIN: 07090006470160
Varenummer: 102
EPD-nummer: 2650711
GTIN: 07090006470160
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Lavpasterurisert kologisk lettmjølk 1,2% fett
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 179 kJ/ 42 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,10 g |
Vitamin B12 | 0,50 µg (20% *) |
Kalsium | 139,00 mg (17% *) |
Jod | 20,00 µg (13% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 102 |
EPD-nummer | 2650711 |
GTIN | 07090006470160 |
GTIN2 | 07090006472249 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.06.2013 |
Oppdatert dato | 21.09.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Melk/melkeerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 17 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 9 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |