Økologisk Røros Smør 2% havsalt 2kg spann
2 kg
Økologisk Røros Smør er kjernet av langtidssyrnet Røros Rømme etter oppskriften til Ingrid Skancke fra Røros. Smøret har sin helt naturlige farge, fasthet og næringsinnhold som varierer med årstidene. »Smøret ska’ vårrå lite åpent med dråppåa og nåen saltkoinn«, sa Ingrid.
Varenummer: 1300 | EPD-nummer: 1289917 | GTIN: 07090006470092
Varenummer: 1300
EPD-nummer: 1289917
GTIN: 07090006470092
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk Røros Rømme (lavpasteurisert og ikke-homogenisert fløte og mjølkesyrekultur) og norsk uraffinert havsalt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 3 234 kJ/ 773 kcal |
Fett | 85,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 56,60 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 2,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 1300 |
EPD-nummer | 1289917 |
GTIN | 07090006470092 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.05.2017 |
Oppdatert dato | 03.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 75 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |