Økologisk Røros Yoghurt Naturell 2ltr spann
2 liter
Økologisk Røros Yoghurt Naturell har mild, frisk og fyldig smak. Den unike yoghurtresepten er utviklet av Rørosmeieriet og inneholder Rørosmeieriets tradisjonsrike tettekultur. Yoghurtens nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene. Yoghurten blir tynnere ved omrøring.
Varenummer: 350 | EPD-nummer: 2690964 | GTIN: 07090006471259
Varenummer: 350
EPD-nummer: 2690964
GTIN: 07090006471259
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk høypasteurisert og homogenisert helmjølk, økologisk skummetmjølkpulver, Rørosmeieriets tettekultur og yoghurtkultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 297 kJ/ 71 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 4,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,90 g |
Protein | 4,20 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 350 |
EPD-nummer | 2690964 |
GTIN | 07090006471259 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.06.2013 |
Oppdatert dato | 25.06.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Melk/melkeerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |