ØKOLOGISK RØROS YOGHURT NATURELL 470gr
470 gram
Økologisk Røros Yoghurt Naturell har mild, frisk og fyldig smak. Den unike yoghurtresepten er utviklet av Rørosmeieriet og inneholder Rørosmeieriets tradisjonsrike tettekultur. Yoghurtens nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene. Yoghurten blir tynnere ved omrøring.
Varenummer: A1401 | EPD-nummer: 5236500 | GTIN: 07090006470405
Varenummer: A1401
EPD-nummer: 5236500
GTIN: 07090006470405
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk helmjølk, økologisk skummetmjølkpulver, Rørosmeieriets tettekultur og yoghurtkultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 297 kJ/ 71 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 4,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,90 g |
Protein | 4,20 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | A1401 |
EPD-nummer | 5236500 |
GTIN | 07090006470405 |
GTIN2 | 07090006472812 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.05.2017 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |