Økologisk Røros Yoghurt Tyttebær 2ltr spann
2 liter
Økologisk Røros Yoghurt Tyttebær har mild og søt smak av tyttebær. Den unike yoghurtresepten er utviklet av Rørosmeieriet og inneholder Rørosmeieriets tradisjonsrike tettekultur. Yoghurtens nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene. Yoghurten blir tynnere ved omrøring.
Varenummer: 353 | EPD-nummer: 4759601 | GTIN: 07090006471471
Varenummer: 353
EPD-nummer: 4759601
GTIN: 07090006471471
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk helmjølk, økologisk rørsukker 6%, økologisk tyttebær 6%, økologisk skummetmjølkpulver, Rørosmeieriets tettekultur og yoghurtkultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 378 kJ/ 90 kcal |
Fett | 3,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
Karbohydrat | 10,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,90 g |
Protein | 3,70 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 353 |
EPD-nummer | 4759601 |
GTIN | 07090006471471 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.05.2017 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |