Økologisk Skjørost fra Røros-traktene 1,5 kg spann
1,5 kg
Proteinrik og mager, tørr ferskost. Osten ystes på tradisjonelt vis av skummet mjølk. Du kan bruke den som en cottage cheese eller annen ferskost. Perfekt i frokostblanding, salater, smoothies mm
Varenummer: A1505 | EPD-nummer: 5131974 | GTIN: 07090006471747
Varenummer: A1505
EPD-nummer: 5131974
GTIN: 07090006471747
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk lavpasteurisert og ikke-homogenisert skummet mjølk og mjølkesyrekultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 448 kJ/ 97 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 4,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,70 g |
Protein | 21,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ost |
Varenummer | A1505 |
EPD-nummer | 5131974 |
GTIN | 07090006471747 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.05.2013 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Ost/osteerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |