
Kokt skinke håndlaget
500G
Produktet leveres også hel og i 200g. EPD hel 4684494, 200g 5026802
Varenummer: 350210 | EPD-nummer: 6523815 | GTIN: 17023943502103
Varenummer: 350210
EPD-nummer: 6523815
GTIN: 17023943502103

PRODUSENT: Sørlandskjøtt AS
VAREMERKE: Sørlandskjøtt AS
40 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret svinekjøtt av lår (83%), vann (15%), salt (2%), gelantin av svin. Antioksidant: E 301, E 306, E 326 vegetabilsk. Konserveringsmiddel: E 250, E261 |
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 424 kJ/ 101 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 16,70 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 350210 |
EPD-nummer | 6523815 |
GTIN | 17023943502103 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2018 |
Oppdatert dato | 13.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Svin – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 35 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |