Burgerbrød Surdeig Homestyle 36stk a 105g
48stk
Homestyle burgerbrød har et rustikk utseende. Surdeig og potetflak gir den ideele blandingen og gjør det mulig å servere en unik burgeropplevelse. Håndlagd sjarm med sprø skorpe på utsiden og myk innside.
Varenummer: 124043 | EPD-nummer: 5450366 | GTIN: 04004074000849
Varenummer: 124043
EPD-nummer: 5450366
GTIN: 04004074000849
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: SALOMON
VAREMERKE: SALOMON
12 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, potetflak (9%), gjær, rapsolje, mysepulver, sukker, salt, stivelse, skummet melkepulver, fermentert hvetemel, emulgator (E471, E472e).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 166 kJ/ 276 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 50,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 124043 |
EPD-nummer | 5450366 |
GTIN | 04004074000849 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 7036340049532 |
Opprettet dato | 17.02.2020 |
Oppdatert dato | 08.05.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |