JALAPENO BITES 1kg

1000 GRM

Amerikanske minipoppers med jalapenos og ost, dekket med sprø panering. Pre-fritert for raskere tilberedning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 120353
EPD-nummer: 2523140
GTIN: 04004074845594

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: SALOMON

VAREMERKE: SALOMON

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

12 produkter i databasen

Ingredienser

Kremost (39%) [(kremost, salt, hvetestivelse, hveteprotein, stabilistator(mentylcelloluse, diphosfat), surhetsregulerende middel (sitronsyre)]. Jalapenopepper (25%), hvetemel, vegetabilsk olje, salt, gjær, modifisert stivelse, gluten, maismel, krydder, hevemiddel (diphosfat, sodum, karbonat), krydderekstrakt

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 212 kJ/ 290 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,10 g
- Enumettede fettsyrer 6,80 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,10 g
Karbohydrat 28,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,70 g
Protein 6,30 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe
Varenummer 120353
EPD-nummer 2523140
GTIN 04004074845594
GTIN2
GTIN3 07036340023785
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 19.11.2015

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad