MOZZARELLA STICKS 1KG
1000 GRM
Klassisk Mozarellasticks, laget av ekte Mozarellaost.
Varenummer: 120137 | EPD-nummer: 2399558 | GTIN: 04004074159271
Varenummer: 120137
EPD-nummer: 2399558
GTIN: 04004074159271
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: SALOMON
VAREMERKE: SALOMON
12 produkter i databasen
Ingredienser
Mozzarella (50 %), mel (hvete, rug), vann, planteolje (raps, solsikke), hvetestivelse, hvetemalt, salt, gjær, hvetegluten, dekstrose, krydder, stabilisator (metylcellulose), urter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 363 kJ/ 326 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,80 g |
Karbohydrat | 25,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | |
Varenummer | 120137 |
EPD-nummer | 2399558 |
GTIN | 04004074159271 |
GTIN2 | 04004074059274 |
GTIN3 | 07036340022726 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 15.03.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |