RED&HOT JALAPENO CHEESE 1KG

1000 GRM

Godt krydrede røde jalapeno poppers i crispy brødhette, fylt med frisk kremost.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 120134
EPD-nummer: 2399533
GTIN: 04004074159066

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: SALOMON

VAREMERKE: SALOMON

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

12 produkter i databasen

Ingredienser

Kremostblanding (inneholder melk)(28 %) (Dobbelkremost, modifisert stivelse, salt, fortykningsmiddel (guargummi), Jalapeño peppers (24 %), hvetemel, vann, vegetabilsk olje, hvetestivelse, stivelse, aroma, salt, eggehvitepulver kylling, hevemiddel, hvetegluten, krydder, stabilisator (methylcellulose), hevemiddel (diofosfat, sodiumkarbonat).

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 032 kJ/ 247 kcal
Fett 13,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,30 g
- Enumettede fettsyrer 6,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 29,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 3,40 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe
Varenummer 120134
EPD-nummer 2399533
GTIN 04004074159066
GTIN2 04004074059069
GTIN3 07036340022696
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 28.01.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad