Salomon Brioche Hamburgerbrød 20x80g
Brioche vokser i popularitet på gourmet hamburgerrestauranter. Salomon Brioche er vegansk, luftig og saftig. og med et glanset lokk, og løfter burger-opplevelsen.
Varenummer: 126040 | EPD-nummer: 6571343 | GTIN: 04004074848816
Varenummer: 126040
EPD-nummer: 6571343
GTIN: 04004074848816
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: SALOMON
VAREMERKE: Salomon
13 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, sukker, rybsolje, gjær, salt, HVETEGLUTEN, planteprotein (erter, poteter), krydder, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), dekstrose, maltodekstrin, stivelse.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 304 kJ/ 310 kcal |
| Fett | 8,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| Karbohydrat | 49,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 7,50 g |
| Protein | 8,80 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 126040 |
| EPD-nummer | 6571343 |
| GTIN | 04004074848816 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07036340067093 |
| Opprettet dato | 25.06.2025 |
| Oppdatert dato | 15.07.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -19 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















