VEGETARBURGER STEKT 100G
2,4kg
Den første vegetarburger i Norge laget på hveteprotein, uten tilsatt soya. Vegetarburgeren er for-stekt og er visuelt attraktiv og er like saftig som vanlig burger. Ca 100g pr stykk.
Varenummer: 120985 | EPD-nummer: 2871549 | GTIN: 04004074842364
Varenummer: 120985
EPD-nummer: 2871549
GTIN: 04004074842364
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: SALOMON
VAREMERKE: SALOMON
12 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, hveteprotein (11%) ,rapsolje, løk, inulin, potetfibre, sennep (vann, sennepsfrø, brennevinsedikk, salt, krydder), buljong (salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, rørsukker, solsikkeolje, løk, selleri, krydder), potetflak, modifisert hvetestivelse, hvetegluten, potetprotein, krydder, dekstrose, sukker, farge (E150c).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 455 kJ/ 350 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 120985 |
EPD-nummer | 2871549 |
GTIN | 04004074842364 |
GTIN2 | 07036340028469 |
GTIN3 | 07036340028469 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 08.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |