Vegan

VEGETARBURGER STEKT 100G

2,4kg

Den første vegetarburger i Norge laget på hveteprotein, uten tilsatt soya. Vegetarburgeren er for-stekt og er visuelt attraktiv og er like saftig som vanlig burger. Ca 100g pr stykk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 120985
EPD-nummer: 2871549
GTIN: 04004074842364

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: SALOMON

VAREMERKE: SALOMON

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

12 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, hveteprotein (11%) ,rapsolje, løk, inulin, potetfibre, sennep (vann, sennepsfrø, brennevinsedikk, salt, krydder), buljong (salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, rørsukker, solsikkeolje, løk, selleri, krydder), potetflak, modifisert hvetestivelse, hvetegluten, potetprotein, krydder, dekstrose, sukker, farge (E150c).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 455 kJ/ 350 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,70 g
Karbohydrat 20,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Protein 14,00 g
Salt 2,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 120985
EPD-nummer 2871549
GTIN 04004074842364
GTIN2 07036340028469
GTIN3 07036340028469
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 08.02.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad