Brioche Baguette 70g

4250,00 GRM

Saftig brioche baguette av typen ”tin og servêr”.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 929
EPD-nummer: 5317763
GTIN: 05410683144253

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

167 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL , vann, gjær, vegetabilske oljer (raps, palme, solsikke), mysepulver ( MELK ), sukker, salt tilsatt jod, dekstrose, SKUMMETMELKPULVER, invertsukker, GLUTEN (hvete), emulgatorer (E322, E482), fortykningsmiddel(E412), LAKTOSE, MELKEPROTEIN, grønnsaker proteiner (potet, ert), farge (E160a), smaks, maisstivelse, maltodekstrin (kan inneholde spor av egg, soya, nøtter

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg, Sesamfrø og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 224 kJ/ 290 kcal
Fett 5,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 51,00 g
hvorav
- Sukkerarter 5,70 g
Kostfiber 2,30 g
Protein 8,40 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Danmark
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 929
EPD-nummer 5317763
GTIN 05410683144253
GTIN2 07056950209300
GTIN3 07056950209300
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt