Døner Skavet 1.5kg Frossen
Saftig, smakfult og ferdig stekt dønerkjøtt. Enkelt å tilberede og veldig kjapt! Slåtto Skavet Døner er laget av storfe, lam og krydder, og har en grovere tekstur enn Slåtto Kebab. God og “riktig” smak og konsistens. Finnes i variantene 1,5 kg og 90 g porsjon
Varenummer: 5003 | EPD-nummer: 5696000 | GTIN: 07056950050032
Varenummer: 5003
EPD-nummer: 5696000
GTIN: 07056950050032
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 gram ferdig vare har det medgått 76g kjøtt fra lam og storfe, vann, fersk løk, SOYAPROTEIN, glukosesirup, salt, krydder (bl.a. sort pepper, hvitløk), stabilisator (E460, E451, E450), fortykningsmiddel (E412)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 218 kJ/ 291 kcal |
Fett | 25,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 1,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 14,40 g |
Salt | 1,39 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 5003 |
EPD-nummer | 5696000 |
GTIN | 07056950050032 |
GTIN2 | 7056950150039 |
GTIN3 | 7056950250036 |
Opprettet dato | 19.01.2021 |
Oppdatert dato | 19.01.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes på takke eller i panne. |