Døner Skavet 90g Porsjonspak. Frossen

Saftig, smakfult og ferdig stekt dønerkjøtt. Enkelt å tilberede og veldig kjapt! Slåtto Skavet Døner er laget av storfe, lam og krydder, og har en grovere tekstur enn Slåtto Kebab. God og “riktig” smak og konsistens. Finnes i variantene 1,5kg og 90g porsjonspakning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5002
EPD-nummer: 5694344
GTIN: 07056950050025

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

189 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100 gram ferdig vare har det medgått 76g kjøtt fra lam og storfe, vann, fersk løk, SOYAPROTEIN, glukose sirup, salt, krydder (bl.a. sort pepper, hvitløk), stabilisator (E460,E451,E450), fortykningsmiddel (E412)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 218 kJ/ 291 kcal
Fett 25,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 1,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,40 g
Protein 14,40 g
Salt 1,39 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 5002
EPD-nummer 5694344
GTIN 07056950050025
GTIN2 7056950150022
GTIN3 7056950250029
Opprettet dato 19.01.2021
Oppdatert dato 19.01.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes på takke eller i panne.