Helsprø Brokkoli panerte/frosne 1kg
Slåtto Helsprø Brokkoli, Panerte/Frosne 1KG er panerte, crispy staver av brokkoli. Passer i fingerfood-konsepter, som forrett, tilbehør mm. Paneringen er av mais, og produktet er allergenfritt.
Varenummer: 4351 | EPD-nummer: 5816798 | GTIN: 07056950043515
Varenummer: 4351
EPD-nummer: 5816798
GTIN: 07056950043515
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Brokkoli (82%), mais, vann, rapsolje, maismel, salt, sukker, maisstivelse, potetstivelse, emulgator(E450, E500), fortykningsmiddel (E415)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 377 kJ/ 90 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 12,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,32 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4351 |
EPD-nummer | 5816798 |
GTIN | 07056950043515 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.08.2021 |
Oppdatert dato | 24.08.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |