Italiensk Pizzabunn u/saus 30cm, rå

Rett fra frys og inn i ovnen! Disse italienskinspirerte bunnene er produsert i Norge. De leveres frosne –med eller uten en ren og frisk pizzasaus. Bunnene trenger ikke å heve, og krever derfor ikke utstyr, plass eller særskilte bakekunnskaper for å kunne servere en fantastisk god italiensk pizza fra rå bunn. Tips: Disse bunnene kan altså stekes direkte fra frossen tilstand. Garneringen gjøres så raskt som mulig. Strø litt mel på arbeidsbordet og pizzaspaden (gjerne en trespade) for å unngå at bunnen setter seg fast dersom den tiner litt/ slår seg under garneringen.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1300
EPD-nummer: 5306253
GTIN: 07056950113003

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

163 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, vegetabilsk fett (rapsolje), gjær, salt

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 818 kJ/ 196 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 38,50 g
hvorav
- Sukkerarter 3,80 g
Protein 7,30 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1300
EPD-nummer 5306253
GTIN 07056950113003
GTIN2 7056950213000
GTIN3
Opprettet dato 03.05.2019
Oppdatert dato 09.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 210 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad