Kebab Standard Rå Frossen 5kg Bøtte

Klassisk kebab av kvernet kylling, storfe, lam og krydder. Leveres i 5kg konveks bøtte, slik at den passer på alle spyd. En skikkelig kvalitetskebab med den gode smaken! Finnes også i en enda rimeligere "Økonomi"-variant.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5006
EPD-nummer: 5706254
GTIN: 07056950150060

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

163 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt fra kylling, storfe og lam (73%), vann, potetstivelse, tapiokastivelse, SOYAPROTEIN, salt, krydder (bl.a.pepper, muskat, koriander, dekstrose, gjærekstrakt, sitronsaftpulver), vegetabilsk fiber(potet, bambus), potetfiber

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 775 kJ/ 185 kcal
Fett 11,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,80 g
Karbohydrat 7,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Protein 13,90 g
Salt 1,96 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 5006
EPD-nummer 5706254
GTIN 07056950150060
GTIN2 7056950250067
GTIN3
Opprettet dato 19.01.2021
Oppdatert dato 19.01.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Stekes på takke, panne etc. Kan settes på spyd for varmebehandling.