Kebab Stekt/strimlet 90g Porsjonspak. Frossen

Klassisk kebab av kylling og storfe i praktisk porsjonspakning på 90g, 20 stk i esken. Ferdig stekt, så den trenger kun en kjapp oppvarming før servering. Slåtto Kebab Stekt/Strimlet Porsjon gir mindre svinn, raskere serveringstid og den gode kebabsmaken kundene forventer!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5000
EPD-nummer: 5694013
GTIN: 07056950050001

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

189 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare har det medgått 99g kjøtt fra kylling og storfe, vann, SOYAPROTEIN, potetstivelse, tapiokastivelse, krydder (pepper, muskat, koriander, dekstrose, naturlig aroma, gjærekstrakt, sitronsaftpulver), salt, potetfiber, vegetabilsk fiber (potet, bambus, gulrot), stabilisator (E450, E451)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 769 kJ/ 184 kcal
Fett 11,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,20 g
Karbohydrat 6,70 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 13,70 g
Salt 1,72 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 5000
EPD-nummer 5694013
GTIN 07056950050001
GTIN2 7056950150008
GTIN3 7056950250005
Opprettet dato 19.01.2021
Oppdatert dato 19.01.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Trenger kun rask varmebehandling før servering. F.eks på steketakke.