Kokt Skinke, skivet (miniskinke)
500,0 GRM
Skikkelig kokt skinke delt i små, delikate skiver. Tips: De små skivene dekker godt på pizza, gir et fint visuelt inntrykk og gjør det enkelt å porsjonere. Passer perfekt til pizza, omeletter, salater, baguetter mm.
Varenummer: 4501 | EPD-nummer: 4083929 | GTIN: 07056950045014
Varenummer: 4501
EPD-nummer: 4083929
GTIN: 07056950045014
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Norsk svinekjøtt (73%), vann, potetmel, laktat, antioksidant (E300,E316,326), salt, dextrose, fortykningsmiddel (E407), stabilisator (E202,E331,E450,E451), konserveringsmiddel (E250)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 411 kJ/ 98 kcal |
| Fett | 3,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,14 g |
| Karbohydrat | 3,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Protein | 17,80 g |
| Salt | 3,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4501 |
| EPD-nummer | 4083929 |
| GTIN | 07056950045014 |
| GTIN2 | 07056950145011 |
| GTIN3 | 07056950245018 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 05.03.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 55 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















