Kyllingkjøtt Strimlet Marinert 6x1.2 kg Frossen
Strimler av rent, mørt og saftig kyllingkjøtt med kryddermarinade. Perfekt til kyllingsnadder, på pizza, i salater mm.
Varenummer: 4329 | EPD-nummer: 5700612 | GTIN: 07056950043294
Varenummer: 4329
EPD-nummer: 5700612
GTIN: 07056950043294
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 592 kJ/ 141 kcal |
Fett | 8,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 2,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4329 |
EPD-nummer | 5700612 |
GTIN | 07056950043294 |
GTIN2 | 7056950143291 |
GTIN3 | 7056950243298 |
Opprettet dato | 19.01.2021 |
Oppdatert dato | 26.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i panne eller på takke. |