Mozzarella, revet 2 x 3kg
Revet norskprodusert mozzarella. Den ultimate pizzaosten alle de gode egenskapene som kreves: Mild og god smak som harmonerer godt med øvrig pizzagarnityr. God bruning og delikat farge etter steking. Optimale trådegenskaper. Tips: kan også brukes til pastaretter, ostesmørbrød, og annen gratinering.
Varenummer: 2706 | EPD-nummer: 6622757 | GTIN: 07056950127062
Varenummer: 2706
EPD-nummer: 6622757
GTIN: 07056950127062
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert MELK, syrekultur, potetmel (1,5%), salt, mikrobiell løpe.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 320 kJ/ 316 kcal |
| Fett | 23,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 15,00 g |
| Karbohydrat | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 27,00 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Behandlet ost |
| Varenummer | 2706 |
| EPD-nummer | 6622757 |
| GTIN | 07056950127062 |
| GTIN2 | 7056950227069 |
| GTIN3 | 7056950327066 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 20.02.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 90 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















