Pizzakrydder, Slåtto
2000 GRM
Slåtto pizzakrydder kan strøs på pizzaen etter steking, men er også er viktig bestandel av en god pizzasaus. Bland i Slåtto Pizzasaus så får du en pizzasaus kundene kommer til å elske!
Varenummer: 12503 | EPD-nummer: 319202 | GTIN: 07056950125037
Varenummer: 12503
EPD-nummer: 319202
GTIN: 07056950125037
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Fenikkel, sukker, løk, oregano, hvitløk, svart pepper,timian, merian
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 805 kJ/ 429 kcal |
| Fett | 6,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,42 g |
| Karbohydrat | 74,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 38,50 g |
| Kostfiber | 19,50 g |
| Protein | 9,30 g |
| Salt | 0,14 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Spania |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 12503 |
| EPD-nummer | 319202 |
| GTIN | 07056950125037 |
| GTIN2 | 07056956125031 |
| GTIN3 | 07056956125031 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 15.10.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 365 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















