SLÅTTO HAMBURGER 190G 28stk
Tilfredsstiller fullt ut alle kvalitetskrav som stilles til en hamburger. Produsert av rent storfekjøtt, kun tilsatt salt og krydder gir Slåtto Hamburger den gode kjøttsmaken og saftige konsistensen. Slåtto Hamburger garanterer for et optimalt resultat ved riktig til-beredning. Tilberedning: Stekes på panne eller flatgrill fra frossen eller tint tilstand. Stek hamburgeren til den er tint på overflaten og klar væske pipler frem. Snu hamburgeren og gjenta på den andre siden. Da blir den saftig og smakfull.
Varenummer: 3052 | EPD-nummer: 5414909 | GTIN: 07056950130529
Varenummer: 3052
EPD-nummer: 5414909
GTIN: 07056950130529
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (91%), vann, vegetabilsk fiber(potet, bambus), salt, sort pepper
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 987 kJ/ 238 kcal |
Fett | 19,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,60 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 15,80 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3052 |
EPD-nummer | 5414909 |
GTIN | 07056950130529 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.09.2019 |
Oppdatert dato | 24.05.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 3 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |