SLÅTTO HAMBURGER Halal 190G 28stk
Tilfredsstiller fullt ut alle kvalitetskrav som stilles til en hamburger. Produsert av rent storfekjøtt, kun tilsatt salt og krydder gir Slåtto Hamburger den gode kjøttsmaken og saftige konsistensen. Slåtto Hamburger Halal garanterer for et optimalt resultat ved riktig tilberedning. Tilberedning: Stekes på panne eller flatgrill fra frossen eller tint tilstand. Stek hamburgeren til den er tint på overflaten og klar væske pipler frem. Snu hamburgeren og gjenta på den andre siden. Da blir den saftig og smakfull.
Varenummer: 3072 | EPD-nummer: 5415203 | GTIN: 07056950130727
Varenummer: 3072
EPD-nummer: 5415203
GTIN: 07056950130727
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt (91%), vann, vegetabilsk fiber (bambus, potet), salt, sort pepper, naturlig aroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 983 kJ/ 235 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,60 g |
Karbohydrat | 0,35 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,03 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3072 |
EPD-nummer | 5415203 |
GTIN | 07056950130727 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.09.2019 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |