Stekt Bacon Skivet 1kg Slåtto
Norskprodusert bacon som leveres skivet og ferdig stekt. Stekt for jevnest og «flatest» mulig fasong. Leveres i pakke på 1kg (2x500g pr kartong) som gir en enkel håndtering, fornuftig logistikk, rask opptining og lite svinn. Gjør det enkelt å porsjonere og håndtere. Passer derfor perfekt til påsmurt, hamburgere, salater mm.
Varenummer: 4508 | EPD-nummer: 5778378 | GTIN: 07056950045083
Varenummer: 4508
EPD-nummer: 5778378
GTIN: 07056950045083
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Sideflesk av svin (133%), vann, salt, dextrose (mais), salt, fortykningsmiddel (E407), stabilisator(E450, E451), antioksidant (E316), hydrolysert vegetabilsk protein, krydder ekstrakt, konserveringsmiddel (E250). Røkt med bøk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 182 kJ/ 522 kcal |
Fett | 50,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 17,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 18,20 g |
Salt | 4,55 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4508 |
EPD-nummer | 5778378 |
GTIN | 07056950045083 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.08.2021 |
Oppdatert dato | 20.08.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |