Stenovnsbakt Italiensk Pizzabunn m/saus 18cm
5200,0 GRM
En unik halvstekt pizzabunn med saus – stekt i steinovn. Produsert i Italia etter de tradisjonelle oppskrifter som kjennetegner en italiensk ”classico” pizzabunn. Leveres med frisk og smakfull pizzasaus. Gi dine gjester den genuine smaken som bare en steinovn kan gi!
Varenummer: 1293 | EPD-nummer: 1212109 | GTIN: 07056950112938
Varenummer: 1293
EPD-nummer: 1212109
GTIN: 07056950112938
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, tomatpure 27%, vann, solsikkeolje, salt, gjær, maltet HVETE, sukker, oregano, pepper
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 809 kJ/ 193 kcal |
| Fett | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 39,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,50 g |
| Protein | 6,00 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 1293 |
| EPD-nummer | 1212109 |
| GTIN | 07056950112938 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07056950212935 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 363 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















