Tokyo Teriyaki Saus
2500,0 GRM
Uunnværlig saus for alle teriyakielskere. En søt soyabasert saus med dragning mot sesam. Utmerket til å pensle på kjøtt før og under steking.
Varenummer: 429 | EPD-nummer: 113845 | GTIN: 07392555711504
Varenummer: 429
EPD-nummer: 113845
GTIN: 07392555711504
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: HOT SPOT
4 produkter i databasen
Ingredienser
Soyasaus (SOYABØNNER, HVETEMEL, vann, salt), sukker, sirup, vann, ingefær, eplejuice, ris vin, modifisert maisstivelse, eddik, SESAMOLJE, hvitløk, ingefær, løk, syre (E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202, E211)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 800 kJ/ 191 kcal |
| Fett | 0,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 40,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 32,60 g |
| Protein | 0,10 g |
| Salt | 4,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 429 |
| EPD-nummer | 113845 |
| GTIN | 07392555711504 |
| GTIN2 | 07392555000073 |
| GTIN3 | 07056950064299 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 123 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















