Tzatziki 1 kg
Slåtto Tzatziki Arterios er laget på ekte gresk vis, med gresk youghurt, ferskrevet agurk og hvitløk. Passer utmerket i gyrosbrød sammen med Slåtto Kyllingkjøtt Gyros, i salater og til annen gresk-inspirert mat.
Varenummer: 469 | EPD-nummer: 5406871 | GTIN: 07393647829428
Varenummer: 469
EPD-nummer: 5406871
GTIN: 07393647829428
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 644 kJ/ 154 kcal |
| Fett | 12,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 6,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 4,40 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 469 |
| EPD-nummer | 5406871 |
| GTIN | 07393647829428 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.02.2020 |
| Oppdatert dato | 11.12.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 45 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















