Pepperoni / Chorizo
500,0 GRM
Ferdig skivet, speket pølse – i riktig tykkelse for pizza. Sterk og god smak– en chorizotype med markant paprika og hvitløkspreg. Tips: Kan brukes som pizzagarnityr, som del av forrett, spekemat- tallerken/buffêt, tapas/koldtbord. Sprøstekes og brukes som fyll i baguette, på hamburger, i salat og i pastaretter.
Varenummer: 4504 | EPD-nummer: 4086542 | GTIN: 07056950045045
Varenummer: 4504
EPD-nummer: 4086542
GTIN: 07056950045045
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Tørket, speket og røkt svinekjøtt, salt, paprika, hvitløk, fennikel, dekstrose, bestrålt krydder, konserveringsmiddel E250.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 545 kJ/ 373 kcal |
Fett | 30,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,40 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 22,10 g |
Salt | 3,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4504 |
EPD-nummer | 4086542 |
GTIN | 07056950045045 |
GTIN2 | 07056950145042 |
GTIN3 | 07056950245049 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |