Prebakt pizzabunn classic u/saus 40cm
En helt ny generasjon prebakte bunner er på vei. Produktet er litt lettere, er delikat i «bittet» og har beholdt sin saftige og luftige konsistens og sitt klassiske utseende - med tynn bunn og luftig og tydelig kant. I tillegg er også produktet både salt og fettredusert ifht dagens prebakte bunn.
Varenummer: 2031 | EPD-nummer: 6373708 | GTIN: 07056950020318
Varenummer: 2031
EPD-nummer: 6373708
GTIN: 07056950020318
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann gjær, olje(raps), salt, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 002 kJ/ 239 kcal |
Fett | 1,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 45,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 8,80 g |
Salt | 0,13 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2031 |
EPD-nummer | 6373708 |
GTIN | 07056950020318 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.01.2024 |
Oppdatert dato | 29.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 210 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |