Stenovnsbakt Gastronorm Pizzabunn m/saus
9120,00 GRM
En unik halvstekt pizzabunn med saus – stekt i steinovn. Bunnen er firkantet og tilpasset helgastronorm mål. Produsert i Italia etter de tradisjonelle oppskrifter som kjennetegner en italiensk ”classico” pizzabunn Gi dine gjester den genuine smaken som bare en steinovn kan gi!
Varenummer: 1294 | EPD-nummer: 2540359 | GTIN: 07056950112945
Varenummer: 1294
EPD-nummer: 2540359
GTIN: 07056950112945
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, tomatpure 23%, vann, solsikkeolje, salt, gjær, maltet HVETE, sukker, oregano, pepper.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 094 kJ/ 260 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 40,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 1294 |
EPD-nummer | 2540359 |
GTIN | 07056950112945 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07056950212942 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 363 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |