Tamarind Curry Saus
2500,0 GRM
Den indiske delikatessen Tamarind med sitt hint av sitron gjør denne «cook-in- sausen» perfekt til kylling og svinekjøtt.
Varenummer: 404 | EPD-nummer: 177121 | GTIN: 07392555710408
Varenummer: 404
EPD-nummer: 177121
GTIN: 07392555710408
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: HOT SPOT
4 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, tamarind 10%, paprika, smaksforsterker (E621), løk, salt, rapsolje, ingefær, sukker, chilipeppar, maisstivelse, hvitløk, tomatpure, koriander, kummin, gurkemeia, fennikel, SENNEPSPULVER, nellik, kardemumme, curryblader, sitrongress, kanel, svartpepper, muskatnøtt, stjerneanis, mandarin, konserveringsmiddel (E202, E211)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 196 kJ/ 47 kcal |
| Fett | 2,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 11,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,30 g |
| Protein | 0,30 g |
| Salt | 3,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 404 |
| EPD-nummer | 177121 |
| GTIN | 07392555710408 |
| GTIN2 | 07392555000042 |
| GTIN3 | 07056950064046 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 363 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















