Rekesalat rød 15 % 3 kg
Varenummer: | EPD-nummer: 163618 | GTIN: 07046280000265
Varenummer:
EPD-nummer: 163618
GTIN: 07046280000265
PRODUSENT: SalatMestern AS
VAREMERKE: SalatMestern
20 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, hvitbeter, reker 15 %, vann, crabstick (hvit fisk, vann, potetstivelse, hvetestivelse (glutenfri), sukker, salt, aroma (skalldyr), egg, rapsolje, fargestoff (karminer, paprikaekstrakt)), eggeplomme, sukker, eddik, sennepsfrø, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi), salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (eplesyre, sitronsyre), fargestoff (rødbetfarge, karminer), naturlig aroma, cayennepepper.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 501 kJ/ 364 kcal |
Fett | 37,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,70 g |
Karbohydrat | 3,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,80 g |
Protein | 3,30 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 163618 |
GTIN | 07046280000265 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.09.2024 |
Oppdatert dato | 30.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |