Skagensalat 3 kg
Varenummer: 2003 | EPD-nummer: 164087 | GTIN: 07046280001606
Varenummer: 2003
EPD-nummer: 164087
GTIN: 07046280001606
PRODUSENT: SalatMestern AS
VAREMERKE: SalatMestern
24 produkter i databasen
Ingredienser
Reker 30 %, rapsolje, crabstick 20 % (hvit fisk 32 %, vann, potetstivelse, hvetestivelse (glutenfri), sukker, salt, aroma (skalldyr), egg, rapsolje, fargestoff (karmin, paprikaekstrakt)), vann, lettrømme, løk, caviart (tang ekstrakt, krydder, aroma, fargestoff (karmin, kurkumin)), eggeplomme, sukker, eddik, sitronsaft, sennepsfrø, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi), salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (eplesyre, sitronsyre), dill, naturlig aroma, cayennepepper. Krydderet er bestrålt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 194 kJ/ 289 kcal |
Fett | 27,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 4,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,50 g |
Protein | 6,60 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 2003 |
EPD-nummer | 164087 |
GTIN | 07046280001606 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.12.2024 |
Oppdatert dato | 23.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |