Skagensalat boks 900 g
Varenummer: 19195 | EPD-nummer: | GTIN: 17048750191951
Varenummer: 19195
EPD-nummer:
GTIN: 17048750191951

INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: SalatMestern
VAREMERKE: SalatMestern
16 produkter i databasen
Ingredienser
Reker (50 %), rapsolje, vann, crabsticks (hvit fisk (surimi), vann, hvetestivelse, sukker, krabbeekstrakt, salt, søtstoff (E420), risvin, krabbearoma, fargestoff (E120, E160c), maltodekstrin), løk, lettrømme (melk), eggeplomme, lodderogn, sukker, eddik, sitronsaft, sennepsfrø, aroma, stabilisator (E412, E415), dill, konserveringsmiddel (E202, E211), salt, surhetsregulerende middel (E296, E330), naturlig aroma, kajennepepper.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 070 kJ/ 259 kcal |
Fett | 24,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,20 g |
Karbohydrat | 2,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 7,40 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigsalater |
Varenummer | 19195 |
EPD-nummer | |
GTIN | 17048750191951 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.06.2017 |
Oppdatert dato | 30.12.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad |