American Cajun
190 GRM
En helt ny krydderblanding bassert på de klassiske smakene dra de Amerikanske sørstatene. American Cajun er sammensatt av herlig sødme fra paprika, kraftisg sting fra hvitløk og en passe dose chili.
Varenummer: 4125 | EPD-nummer: 4355525 | GTIN: 07311310041250
Varenummer: 4125
EPD-nummer: 4355525
GTIN: 07311310041250
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Paprika (25%), spiskummen (14%), hvitløk (13%), svart pepper, løk, chilipepper (10%), cayennepepper, timian, oregano, salt (1,2%), klumpforebyggende middel (E551).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 396 kJ/ 334 kcal |
Fett | 9,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,80 g |
Kostfiber | 23,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Estland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Krydderblandinger og konserveringsmidler |
Varenummer | 4125 |
EPD-nummer | 4355525 |
GTIN | 07311310041250 |
GTIN2 | 17311310041257 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.09.2015 |
Oppdatert dato | 09.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 995 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |