BASIL & TOMATO
250 GRM
Med smak av basilikum og hvitløk som omsorgsfullt er blandet med tomat, persille og sort pepper. Et krydder som løfter smaken på de fleste retter. Prøv den gjerne på ovnsstekte poteter og grønnsaker, i pastasalater og sammen med tomat.
Varenummer: 4124 | EPD-nummer: 4088639 | GTIN: 07311310041243
Varenummer: 4124
EPD-nummer: 4088639
GTIN: 07311310041243
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Salt (26%), hhvitløk, tomat (16%), løk, svartpepper, persille, basilikum (3%), basilikumaroma, chilipepper, gjærekstrakt, syre (citronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 020 kJ/ 244 kcal |
Fett | 2,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,60 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 26,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 4124 |
EPD-nummer | 4088639 |
GTIN | 07311310041243 |
GTIN2 | 17311310041240 |
GTIN3 | 77311310041242 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 06.02.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 630 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |