BASILIKUM
2000 GRM
Basilikum, liksom mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
Varenummer: 4833 | EPD-nummer: 138495 | GTIN: 07311310048334
Varenummer: 4833
EPD-nummer: 138495
GTIN: 07311310048334

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 012 kJ/ 244 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,20 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 23,00 g |
Salt | 0,19 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 4833 |
EPD-nummer | 138495 |
GTIN | 07311310048334 |
GTIN2 | 07311319948338 |
GTIN3 | 07311319948338 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 13.11.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 995 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |