
Chilipepper Piri Piri
175 GRM
Piri piri er en sterk type chili og bør brukes med forsiktighet pga sin brennende hete. Piri Piri brukes først og fremst i gryteretter, marinader og sauser.
Varenummer: 102189 | EPD-nummer: 5421664 | GTIN: 07311311021893
Varenummer: 102189
EPD-nummer: 5421664
GTIN: 07311311021893

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Chilipepper (piri piri).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 325 kJ/ 317 kcal |
Fett | 5,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 41,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 41,00 g |
Kostfiber | 29,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,23 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 102189 |
EPD-nummer | 5421664 |
GTIN | 07311311021893 |
GTIN2 | 77311311021892 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.11.2019 |
Oppdatert dato | 20.01.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |