
CHILIPEPPER RED HOT FLAKES
295 GRM
En middels sterk og dekorativ chiliblanding av grovt knust chilipepper. Et veldig anvendelig allround bordkrydder som passer fint til det meste så som pizza, pasta, sauser og gryter.
Varenummer: 101222 | EPD-nummer: 4816070 | GTIN: 07311311012228
Varenummer: 101222
EPD-nummer: 4816070
GTIN: 07311311012228

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Chilipepper.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 562 kJ/ 376 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 29,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,00 g |
Kostfiber | 27,00 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | India |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101222 |
EPD-nummer | 4816070 |
GTIN | 07311311012228 |
GTIN2 | 17311311012225 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 895 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |