
ENEBÆR
290 GRM
Einebær gir særpreg til viltsausen og passer godt til alle kjøttdeigretter. Du får en pikant og karakteristisk smak på marinaden ved å tilsette noen knuste einebær.
Varenummer: 101343 | EPD-nummer: 4818050 | GTIN: 07311311013430
Varenummer: 101343
EPD-nummer: 4818050
GTIN: 07311311013430

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Enebær/Einebær.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 613 kJ/ 385 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,50 g |
Kostfiber | 13,00 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 0,05 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Makedonia |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101343 |
EPD-nummer | 4818050 |
GTIN | 07311311013430 |
GTIN2 | 17311311013437 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1825 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1625 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |