Glutenfri Tortilla
224 GRM
Glutenfri tortilla med god konsistens og smak. Fin å ha tilgjengelig for gjester som etterspør glutenfritt. Bakt med rismel og tapioka, stekt i rapsolje. Må varmes.
Varenummer: 200715 | EPD-nummer: 5909346 | GTIN: 07311312007155
Varenummer: 200715
EPD-nummer: 5909346
GTIN: 07311312007155
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
317 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, tapiokastivelse, maisstivelse, sammalt rismel, risstivelse, fuktighetsbevarende middel (E422), rapsolje, potetflak, salt, potetfiber,fortykningsmiddel (xantangummi), psyllium, gjær, hevemiddel (E450, E500), glukosesirup, emulgator (E471), konserveringsmiddel (E202, E282), surhetsregulerende (sitronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 220 kJ/ 289 kcal |
Fett | 5,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 56,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 1,90 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 200715 |
EPD-nummer | 5909346 |
GTIN | 07311312007155 |
GTIN2 | 17311312007152 |
GTIN3 | 77311312007154 |
Opprettet dato | 22.03.2017 |
Oppdatert dato | 31.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |