Habanero Cheese Sauce
970 GRM
Litt het, litt søt - en kremet ostesaus som tilfører smak og tekstur til pølser og hamburgere. Også god som dipsaus til chips og gratinering av nachos.
Varenummer: 200106 | EPD-nummer: 4580023 | GTIN: 07311312001061
Varenummer: 200106
EPD-nummer: 4580023
GTIN: 07311312001061
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, CHEDDAR (12%), rapsolje, glukose-fruktose sirup, sukker, tomat i terninger, rød paprika, grønn paprika, kremost (3,0%) (FLØTE, skummet MELK, salt), løk, modifisert maisstivelse, eddik, salt, tomatpuré, habanero chilipuré (0,7%), syre (melkesyre, eddiksyre), stabilisator (xantangummi), hvitløkspulver, farge (paprika ekstrakt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 796 kJ/ 190 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,70 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 3,30 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 200106 |
EPD-nummer | 4580023 |
GTIN | 07311312001061 |
GTIN2 | 17311312001068 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.07.2016 |
Oppdatert dato | 23.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |