Ute av produksjon
EU-økologisk FSC, Forest Stewardship Council

HVIT PEPPER HEL ØKOLOGISK

540 GRM

Hvit Pepper fra økologiske avlinger. Hvit Pepper er den modne, skrelte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Brukes i all slags matlaging og som bordkrydder i kvern. Hvit pepper har en fyldig og varm, litt stikkende styrke med innslag av fjøs og halm. Hvit pepper passer f.eks. til fisk og skalldyr, svine-, kalve- og lammekjøtt, bechamelsaus, spinat, blomkål og majoneser.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 101245
EPD-nummer: 4816328
GTIN: 07311311012457

PRODUSENT: Santa Maria

VAREMERKE: Santa Maria

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

326 produkter i databasen

Ingredienser

Hvid peber*. *Certificeret økologisk.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 185 kJ/ 283 kcal
Fett 2,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Kostfiber 26,00 g
Protein 10,00 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sri Lanka
Varegruppe Krydderblanding
Varenummer 101245
EPD-nummer 4816328
GTIN 07311311012457
GTIN2 17311311012454
GTIN3
Opprettet dato 08.09.2017
Oppdatert dato 30.01.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1095 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 895 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt